cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

Alkemade-H1-DAW-H1

Op zaterdag 30 maart speelde het incomplete DAW Heren 1 uit in Roelofarendsveen tegen Alkemade. DAW miste 5 spelers en gingen daardoor inclusief 2 man versterking uit het tweede team met maar één wissel de wedstrijd in. Ondanks het smalle bad van Alkemade speelde DAW erg slordig en werden veel acties onnodig verspild. Hierdoor ging de wedstrijd gelijk op en eindigde de wedstrijd in een 10-10 gelijke stand.

De eerste periode starten rustig, zo werd er aan beide zijde werd weinig gescoord. DAW wilde hun aanvallen te gehaast opbouwen en verspilde hiermee veel ballen onnodig. De periode eindigde uiteindelijk 2-1 in het voordeel van Alkemade.

In de tweede periode kreeg Alkemade de ruimte om hun voorsprong gering uit te breiden, zo ging DAW nog steeds slordig met de bal om en kon Alkemade door middel van counters hiervan profiteren. Hier bovenop kwam dat één van de spelers van DAW een klap op zijn neus kreeg en hierdoor verplicht anderhalve periode niet mocht spelen tot het bloede stopte. DAW moest dus lange tijd zonder wissel presteren. Zo eindigde de periode 5-3.

De derde periode ging het spel goed lopen bij DAW, de bal werd gecontroleerd rond gespeeld en kansen werden benut. Aan de kant van DAW waren vooral Dennis Oudhoff die deze wedstrijd in totaal 5 doelpunten wist te maken en Jeroen Fennema die in totaal 3 doelpunten wist te maken op schot. Zo ging DAW deze periode ruim over Alkemade heen en eindigde hij 7-9.

In de vierde periode kon het spel van de derde periode door DAW helaas niet doorgezet worden. Alkemade wist goed te verdedigen maar schoot aanvallend veel naast het doel. Na het 8-10 doelpunt van Dennis Oudhoff moest nog twee en een halve minuut gespeeld worden en verloor DAW weer hun enige wissel door een klap op de neus. Alkemade wist tegen het vermoeide DAW nog eenmaal te scoren en hierna met nog dertig seconde op de klok een strafworp te versieren. De strafworp werd benut en hiermee kwam de 10-10 eindstand op het scorebord.

-Jasper Martens, aanvoerder Heren1

Onze Sponsors

Home