cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

DJK-ZAR H1-DAW-H1

Verslag van de inhaalwedstrijd van donderdag 21-3 tussen DJK-ZAR H1 en DAW H1:

Op donderdag 21 maart speelde DAW heren 1 de inhaalwedstrijd uit tegen DJK-ZAR H1 in Amsterdam. Vanwege ziekte aan de kant van DAW speelde Corné Thoes deze week in het veld en werd het doel gevuld door de keeper van het 2e team. Na een gelijk opgaande wedstrijd wisten de Alkmaarders hun kansen niet goed te benutten en werd de wedstrijd daarmee weggeven. De wedstrijd eindigde 10-6.

De eerste periode starten DAW goed met het openingsdoelpunt van Daan de Jong. DJK-ZAR kwam niet goed aan aanvallen toe en wist alleen uit man-meer-situaties te scoren. Uiteindelijk eindigde de periode gelijk in een 2-2 stand.

De tweede periode wist DJK-ZAR snel tweemaal achter elkaar te scoren, een kleinen voorsprong op te bouwen en deze de rest van de periode vast te houden. De periode eindigde 5-3. In de derde periode werd dit gat dankzij twee benutte man-meer-situaties door de DAW dicht getrokken. Echter wisten de spelers van DAW gecreëerde één-nul situaties niet af te maken. Zo wist DJK-ZAR nog eenmaal het net te vinden en de 6-5 tussenstand op het scorebord te zetten.

De vierde periode starten DAW fel in de aanval, zo werd een strafworp benut en werden er een serie één-nul situaties gecreëerd. Deze één-nul situaties werden helaas niet afgemaakt en DJK-ZAR wist hier goed gebruik van te maken. Zo stond het na anderhalve minuut spelen 8-6. Vanaf dit moment heeft DAW nog zesmaal een man-meer-situatie gehad en niet benut. Zo werd de wedstrijd weggeven dankzij slordig spel en het slecht benutten van kansen. Uiteindelijk wist DJK-ZAR nog tweemaal extra te scoren en eindigde de wedstrijd 10-6.

-Jasper Martens, aanvoerder Heren1

Onze Sponsors

Home