cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

ZPCH H1- DAW H1

Op zaterdag 16 maart speelde DAW heren 1 uit tegen ZPCH, de nummer twee van de competitie. Desondanks het inconstante eenzijdige gefluit van een van de scheidsrechters, het kapotte scorebord en hiermee gesjoemel van de W-officials wisten de Alkmaarders de wedstrijd sterk te starten en waren ze in de normale speel momenten veel beter. Zo kwam DAW aan de start van de wedstrijd op voorsprong, helaas werd dit vast gehouden en kwam ZPCH uiteindelijk op ruime voor te staan. In de laatste periode wist DAW de voorspong te herpakken, toch wist ZPCH weer terug te komen en uiteindelijk met ruime marge te winnen. De wedstrijd eindigde 15-11.

De eerste periode starten DAW sterk, dankzij twee goed ingeschoten strafworpen van Arjan Baron, twee doelpunten van Daan Happe en twee doelpunten van oudgediende Jeroen Fennema was de stand aan het eind van deze periode 4-6.

De tweede periode werd relatief weinig gescoord, ZPCH wist er drie in te leggen en DAW kreeg de bal niet in het net. Zo stond ZPCH na deze periode 7-6 voor. In de derde periode wist ZPCH snel de voorspong met nog twee extra doelpunten te verruimen en keken de Alkmaarders tegen een 9-6 achterstand aan. Halverwege de derde periode kwam hier dankzij ondermeer drie opeenvolgende doelpunten van Arjan Baron veranderding in en werd DAW weer de veel sterkere ploeg die ook aan de start van de wedstrijd te zien was. Uiteindelijk werd de periode in een 10-10 gelijke stand afgesloten.

Op de helft van de vierde periode opende Daan Happe voor DAW de scoren en kwam DAW weer op voorsprong. Vanaf dit moment werd er aan de kant van DAW voor elke poging tot verdedigen een speler uit gestuurd, ZPCH wist dit goed te benutten en elke uitsluiting te scoren. Zo eindigde de wedstrijd in een slechte weerspiegeling van het spel 15-11.

DAW staat nu met 20 punten en één wedstrijd minder gespeeld 8e in de competitie. Met aankomende donderdag de inhaalwedstrijd tegen DJK-ZAR gepland krijgt DAW de kans om de 7e plek te heroveren.

-Jasper Martens, aanvoerder Heren1

Onze Sponsors

Home