cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

DWT - DAW heren1

Op zaterdag 2 februari speelde DAW heren 1 uit in Haarlem tegen DWT. Met tussen de twee teams slechts twee punten verschil in de competitie, beloofde het een gelijk opgaande wedstrijd te worden. Defensief speelde de beide ploegen dan ook een goede wedstrijd, zo wist DWT door een erg teruggetrokken aanvallend spel de counters van DAW goed af te stoppen en wist DAW dankzij een goede pres DWT weg bij het doel te houden. Het was een wedstrijd waarin beide ploegen weinig wisten te scoren en veel meters zwommen. Uiteindelijk wisten de heren van DAW drie punten mee terug naar Alkmaar te nemen dankzij een 3-4 overwinning.

De eerste periode kwam DAW op voorspong dankzij het enige doelpunt van de periode van Arjan Baron, zo eindigde de periode 0-1. De tweede periode wist DAW de voorspong uit te breiden door een door Maurits de Bruijn goed benutte strafworp. Uiteindelijk wist DWT een manmeer situatie te benutten en eindigde de periode 1-2. In de derde periode wisten de Alkmaarders de voorspong nog verder uit te breiden dankzij een doelpunt van Daan Happe en Jasper Martens. Zo eindigde de derde periode dan ook in een groot voordeel voor DAW met een 1-4 voorsprong. De vierde periode werd de wedstrijd nog spannend doordat DWT bijna helemaal terug in de wedstrijd wist te komen. Met nog een ruime twee minuten op de klok viel de 3-4 en lag de wedstijd weer helemaal open. Uiteindelijk bleef keeper Corné Thoes zoals de hele wedstijd al sterk door keepen voor de Alkmaarders en werd de 3-4 overwinnen veiliggesteld.

DAW heeft dankzij de derde overwinning op rij dit weekend weer erg goede zakengedaan in de competitie. Zo staat DAW nu met 19 punten stevig op de 6e plek in de competitie. De nummer 7 en 8 hebben vier punten minder en de nummer 5 heeft slechts drie punten meer dan de Alkmaarders.

-Jasper Martens, aanvoerder Heren1

Onze Sponsors

Home