cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

DAW heren1 - AZ&PC De Futen

Op zaterdag 8 december speelde DAW heren 1 de laatste wedstrijd voor de winterstop thuis tegen de koploper AZ&PC De Futen. Na een hele slechte start van de wedstrijd en een erg eenzijdige gefloten pot bleken de Futen dan ook te sterk voor de heren van DAW. De wedstrijd eindigde 4-12.

De eerste periode startte heel slecht voor DAW, aanvallend kon er niks ingebracht worden tegen het spel van de Futen en defensie liep het aan de kant van DAW zo chaotisch dat de sterke midvoor van de Futen 6 keer door wist te scoren. De periode eindigde dan ook 0-6.

De tweede periode startte DAW met nieuwe energie, defensief werd er hard voor elkaar gewerkt en had de midvoor van de Futen niks meer in te brengen. Helaas wist DAW aanvallend nog steeds niet veel kansen te creëren en eindigde de periode 0-7.

De derde periode verliep niet erg verschillende van de tweede periode. Wel wist DAW dankzij een afstand schot van Joep Liefting de keeper van de Futen te verrassen en eindelijk te scoren. Zo eindigde de derde periode 1-7.

De vierde periode was de wedstrijd al lang gespeeld en wisten de Futen de verdediging van DAW weer uit elkaar te trekken. Toch verbeterde de aanvallen van DAW en wist Dennis Oudhoff en Maurits de Bruijn het net nog een aantal keer te vinden. Zo eindigde de wedstrijd tegen de koploper in een treurige 4-12 eindstand.

DAW staat nu in de winterstop met 10 punten uit 11 wedstrijden 9e in de competitie. Het onderste deel van de competitie ligt echter nog helemaal open, zo heeft West-Friesland (SG) op de 6e plek 13 punten en hebben De Duinkikkers op de twaalfde plek 6 punten. Zo ligt de strijd voor handhaving nog helemaal open als de tweede helft van de competitie na de winsterstop weer start.

-Jasper Martens, aanvoerder Heren1

Onze Sponsors

Home