cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

De Reuring - DAW heren 1

Op zaterdag 1 december werd de derby De Reuring - DAW heren 1 in Langedijk gespeeld, een wedstrijd die beide teams altijd graag wilde winnen. Uiteindelijk kon DAW na een gelijk opgaande wedstrijd niet goed aan hun eigen spel toekomen in het smalle badje en wist de Reuring met 6s op de klok het winnende doelpunt binnen te schieten. De wedstrijd eindigde 10-9.

De eerste periode startte goed voor DAW, al snel stonden ze op een doelpunt voorsprong. Echter wist de Reuring snel terug te komen met twee doelpunten vlak achter elkaar. Beide teams wisten hierna nog eenmaal te scoren waardoor DAW met een 3-2 achterstand de rust in ging.

In de tweede periode wist DAW pas halverwege de gelijkmaker te maken, echter wist de Reuring daarna toch weer twee doelpunten voorspong te behalen. DAW liet dit niet onbeantwoord en wist de stand voor het eind van de periode weer gelijk te maken.

Ook de derde periode wist de Reuring weer op twee doelpunten voorspong te komen. Vlak voor het eind van de periode wist Kees Wit de 8-7 te scoren en na de start van de vierde periode wisten de heren van DAW weer gelijk te komen. Beide teams scoorde hierna nog eenmaal en hiermee kwam met nog twee minuten op de klok kwam de 9-9 op het scorebord. Helaas bleek het vierde partje het slordigste partje van de wedstrijd te zijn voor DAW, zo werden ballen te snel naar voren gespeeld en werd onder meer een tweemanmeer situatie gemist. Uiteindelijke wist de Reuring vlak voor het einde het balbezit te veroveren en met nog 6s op de klok een succesvolle counter af te maken. Hierdoor werd de wedstrijd verzegeld met een 10-9 stand.

Met nog één wedstrijd te gaan voor de winterstop blijkt dit een zware tegenvaller te zijn voor de heren DAW. De punten zouden DAW aan een comfortabele marge in de middenstand van de competitie hebben geholpen. Nu word het een hele uitdaging om dit volgende week thuis tegen de koploper AZ&PC De Futen te behalen.

-Jasper Martens, aanvoerder Heren1

Onze Sponsors

Home