cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

DAW H1- Alkemade H1

Zaterdag 25 november speelde DAW Heren 1 thuis een belangrijke wedstrijd tegen Alkemade. Beide ploegen behoorde bij de 5 teams in de competitie die de plekken 6 t/m 10 met 7 punten bezetten. Al vanaf de start van de wedstrijd bleek DAW te sterk te zijn voor Alkemade, het bewegelijke spel van DAW bleef de hele wedstrijd onbeantwoord en zorgde voor de grote 19-6 overwinning.

De wedstrijd startte sterk voor DAW, dankzij twee doelpunten binnen de eerste minuut werd het wedstrijdritme door DAW bepaald. Aan het eind van de eerste periode stond het dan ook al 4-1 voor de thuisploeg. In de tweede periode werd de wedstrijd eigenlijk bepaald, drie doelpunten binnen de eerste twee minuten zorgde voor een 7-1 voorsprong waarvan Alkemade al niet meer kon herstellen. Uiteindelijk eindigde de periode 10-2.

In de derde periode startte DAW voor de eerste keer van het seizoen met alle vier de jonge onervaren spelers Kees Wit (17), Joep Liefting (17), Daan de Jong (17) en Sven Brouwer (18) tegelijk in de basis. De jongens grepen de mogelijkheid dan ook met twee handen aan en gaven Alkemade geen enkele kans. De periode eindigde 15-2.

In de vierde periode begon DAW, met de overwinning al binnen, slordiger te verdedigen. Alkemade wist hier gebruik van te maken en nog vier keer het net te vinden. Echter wist DAW ook nog vier keer het net te vinden en eindigde de wedstrijd met een 13 punten marge; 19-6 voor de thuisploeg DAW. Deze week had DAW het spel van de afgelopen weken doorgezet met een super teamresultaat, zo heeft bijna elke speler deze wedstrijd meerder keren het net weten te vinden.

De heren van DAW staan nu vlak voor de winterstop met 10 punten gedeeld 6e in de competitie. Met volgende week de derby Reuring H1 – DAW H1 op het programma ontstaat de kans los te bereken van de onderste helft van de competitie en vlak achter de top 5 aan te sluiten.

-Jasper Martens, aanvoerder Heren1

Onze Sponsors

Home