cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

Rijn H1-DAW H1

Zaterdagavond speelde DAW heren 1 een uitwedstrijd tegen de Rijn Heren 1 in Wageningen. Door verhindering van de vaste keeper van DAW gingen de heren op pad met keeper Raymon Kussendrager. Na een gelijk opgaande wedstrijd waren de heren van DAW niet sterk genoeg om de overwinning binnen te halen, de wedstrijd eindigde 12-11.

De eerste periode startte gelijkwaardig. Na een snelle 2-0 achterstand wist DAW terug te komen en de voorsprong middels een strafworp over te nemen. Maar toch moesten de heren van DAW 14 seconde voor tijd alsnog toezien hoe de gelijkmaker ervoor zorgde dag er een 4-4 tussenstand op het bord stond.

De tweede periode startte net zoals de eerste periode deed, al snel stond DAW met 2 doelpunten achter. DAW knokte zich wel weer terug, maar moest wel toezien hoe de tegenstander de marge op 1 wist te houden op de helft van de wedstrijd 9-8.

Na de periode wist DAW de wedstrijd weer te kantelen. Een 10-11 voorsprong werd gepakt maar kon wederom niet worden vastgehouden. In de slot seconden van het derde part viel de gelijkmaker die een spannende vierde periode voorspelde. Tijdens het laatste deel van de wedstrijd waren kansen over en weer maar de Rijn trok met een benutte strafworp aan het langste eind en bepaalde de eindstand op 12-11.

-Jasper Martens, aanvoerder Heren1

Onze Sponsors

Home