cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

DAW heren 1 - ZPCH heren 1

Op zaterdag 10 november speelde DAW heren 1 thuis tegen de nummer twee van de competitie: ZPCH. DAW speelde echter een hele goede wedstrijd en heeft vanaf de start tot vlak voor het einde van de wedstrijd één of meerdere doelpunten voorsprong behouden. In de vierde periode wisten de DAW'ers dit helaas niet vast te houden en na nog op achterstand te komen eindigde de wedstrijd uiteindelijk in een 12-12 gelijk spel.

De eerste periode startten DAW snel met twee doelpunten van Daan Happe. Hierna verliep de rest van de periode als een heus doelpuntenfestijn, beide ploegen wisten om en om het net te vinden en de periode eindigde uiteindelijk 5-4.

De tweede periode waren de DAW'ers de sterkere ploeg, mede dankzij het bewegelijke spel kregen de ze dan ook mede door Arjan Baron goed benutte strafworpen mee. In deze periode werd de voorsprong vergroot tot 8-5.

De derde periode herpakte ZPCH zich, mede dankzij wat twijfelachtige uitsluitingen tegen DAW wisten de heren van ZPCH de score weer bijna gelijk te trekken. Maar de DAW'ers waren niet van plan de voorsprong uit handen te geven en wisten hierna nog een paar maal te scoren. De periode eindigde uiteindelijk 10-8.

In de vierde periode werd de wedstrijd nog heel spannend. ZPCH was erin geslaagd om met nog drie en een halve minuut op de klok de voorsprong van DAW weg te spelen dankzij de 11-11. Hierna kwamen de DAW'ers met nog anderhalve minuut op de klok voor het eerst in de wedstrijd een punt achter te staan. Maar de heren van DAW waren het niet van plan om de wedstrijd uit handen te geven en wisten met nog 15 seconde op de klok dankzij het zesde doelpunt van Arjan Baron de 12-12 te behalen. Hierna had DAW dankzij een goed defensief spel en met nog 5 seconde op de klok een grote counter kans gecreëerd, helaas wist de keeper van ZPCH de bal uit het net te houden en de wedstrijd met 12-12 te verzegelen.

-Jasper Martens, aanvoerder Heren1

Onze Sponsors

Home