cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

181027 DAW heren 1 - DJK-ZAR heren 1

Op zaterdag 27 oktober speelde DAW heren 1 thuis tegen DJK-ZAR heren 1. Beide teams hadden slechts drie competitiepunten aan de start van de wedstrijd. Zoals verwacht ging de wedstrijd dan ook erg gelijk op. De heren van DAW hebben de hele wedstrijd hard gevochten en wisten uiteindelijk op basis van doorzettingsvermogen de tweede overwinning van de competitie binnen te halen. De wedstrijd eindigde 10-8.

Beide teams startten sterk en constant aan de wedstrijd, zo wisten beide ploegen de eerste en tweede periode niet meer dan één doelpunt voorsprong op te bouwen. De eerste periode eindigde 2-3 voor DJK-ZAR en de tweede periode eindigde mede dankzij het eerste competitiedoelpunt van de 17-jarige Daan de Jong 4-4.

De derde periode verslapte het spel van DAW, na de openingstreffer waren de aanvallen niet sterk genoeg om goed in de wedstrijd te blijven. Zo wist DJK-ZAR op voorsprong te komen door drie keer achter elkaar te scoren. Met 19 seconden op de klok wist Maurits de Bruijn de achterstand te verkleinen naar één punt, de periode eindigde met 6-7.

De vierde periode ging DAW een iets statischer aanvalsspel spelen, DJK-ZAR wist hier niet goed op te antwoorden. Al snel kwam DAW dan ook op een punt voorsprong, hierna wist DJK-ZAR het nog spannend te maken met de aansluitingstreffer. Uiteindelijk wist Daan Happe met zijn vierde doelpunt van de wedstrijd en Maurits de Bruijn met zijn derde doelpunt van de wedstrijd de overwinning voor DAW binnen te halen. Met de eindstand van 10-8 hebben de heren van DAW hun tweede overwinning van de competitie binnen gehaald.

Met deze hoognodige punten staat DAW nu 8e in de competitie. Echter: de competitie ligt nog grotendeels open. Zo staan de heren van DAW met zes punten uit vijf wedstrijden één punt achter op de nummer 4 en drie punten voor op de nummer 12.

-Jasper Martens, aanvoerder Heren1

Onze Sponsors

Home