cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification online

West-Friesland (SG) H1 -DAW H1

Het was tijd voor de eerste wedstrijd van het seizoen voor de mannen van de herenselectie. Deze wedstrijd zou zich voltrekken in het bad “de waterhoorn” in Hoorn. Het zou daarbij ook de eerste wedstrijd zijn ten tijden van de Corona-crisis, dit maakte alles nog een beetje onwennig. Normaal konden de heren zoals vanouds een kopje koffie doen in het desbetreffende bad, maar dat was deze avond niet mogelijk. Maar door een goede voorbereiding van coach Rob van Hove was het toch mogelijk om in een goede wedstrijdsfeer te komen door zelfgemaakte koffie mee te nemen en conform de coronaregels te nuttigen.

20201003_210626.jpg

De wedstrijd startte een beetje onrustig, en bij de 5e minuut was de score 2-2. Het stond de heren nog goed in het geheugen dat vorig jaar in precies ditzelfde bad de competitie werd begonnen met een 10-2 nederlaag, er was dus nog genoeg te winnen!

In het derde partje gingen de heren van DAW weer vol goede moed te water, en zij wisten dat het nu het moment was om te presteren. De score was aan begin van dit part 7-3 in het nadeel van DAW.

De laatste part werd begonnen met een score van 9-5. De heren van DAW wisten dat het nu of nooit was en gooiden alles in de strijd. Er werd fel verdedigd, en met resultaat, want in de 6e minuut kwam het terug tot een score van 10-9 na het geweldige doelpunt van Jeroen Fennema. Er was nu nog een minuut te spelen en de heren van West-Friesland mochten deze laatste minuut beginnen. Nadat zij hun volle 30 seconden hadden uitgespeeld was het tijd voor de mannen van DAW om nog eens flink de counter in te zetten. Zodra de zoemer ging van de 30 seconden sprintten de heren naar voren voor hun laatste aanval. Daar viel de laatste treffer na een assist van Maurits de Bruijn, het was Roel Versteeg die de score in de laatste momenten van het spel terug bracht tot een 10-10. Nu hadden de Hoornse heren nog maar één kans om de wedstrijd hun kant op te laten vallen, maar door een ijzersterke verdediging van De Alkmaarse Waterratten konden beide teams met 1 competitiepunt het bad verlaten.

Onze Sponsors

Home