cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

DAW D1 - VZV D2

Zaterdag hebben de dames van DAW hun eerste wedstrijd gespeeld in de promotie-poule. De wedstrijd was tegen VZV, waarvan ze in de vorige poule ook de eerste wedstrijd tegen moesten spelen, maar toen hadden verloren. Als ze deze wel zouden winnen, zou er goed revanche kunnen worden genomen.
Het eerste partje begon traag voor DAW, er werd twee keer gescoord door VZV. Hierdoor werden de dames wel wakker geschud en de eerste goal voor DAW werd gemaakt door Esther Hondijk die net was gewisseld en met een slimme backhand de score op 1-2 zette. Daarna zette DAW aan en zorgde Danique Rammers en Kirsten Jonker, de laatste met een strafworp boven het hoofd van de keeper, ervoor dat DAW in het eerste partje eindigde met een voorsprong van 3-2. Het tweede partje werd de voorsprong vergroot met drie punten en werd het 6-3.
Het derde partje begon met een strafworp voor DAW, die keepster Britt Weert met een taterbal erin schoot. Die volgde met een strafworp voor VZV, waardoor de stand relatief hetzelfde bleef. Het vierde partje liet DAW toch zien dat zij de sterkere ploeg waren in deze wedstrijd en heeft Danique Rammers maar liefst drie doelpunten achter elkaar gemaakt, uit een 1-0 situatie en teamaanvallen. In de laatste drie seconden werd de stand nog verzilverd met een extra doelpunt van afstand door Tessa Naber. De wedstrijd werd hiermee afgesloten met een ruime overwinning van 12-5.

- Tessa Naber, speelster Dames 1

Onze Sponsors

Home