cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

Age 2 stijgt boven zichzelf uit op Interregio

Op zaterdag 22 mei werd de Interregio Age 2 gezwommen in Amersfoort.
Dit was voor de ploeg Age 2 heel spannend want dit was de eerste wedstrijd dat zij hun nieuwe groepsnummer zwommen! Bovendien hadden sommigen van hen nog nooit meegedaan met een Interregio wedstrijd!
 
FullSizeRender.jpg
 
Omdat de Interregio vlak voor de NK wordt gehouden (de Synchrobeat is op 11 en 12 juni) doen de beste zwemsters uit het hele land mee met deze wedstrijd om hun kansen op de Synchrobeat in te kunnen schatten.
In een sterk deelnemersveld mocht Eva als eerste haar solo zwemmen. Ze heeft het erg goed gedaan en met 55.8333 punten werd zij 14e van de in totaal 21 solisten!
 
Voor de uitvoering van de ploeg moesten de meiden zich weer even opladen na het lange wachten, want alle 22 duetten moesten eerst zwemmen.
Gelukkig zwom de ploeg voor ons op een heel swingend nummer en konden de meiden nog even de heupen los gooien voordat er serieus gezwommen moest worden (een echte DAW-traditie inmiddels!).
Als twee trotse trainsters stonden Bibi en ik luid aan te moedigen en op en neer te springen op de kant, wat ging het goed!! Helemaal in de wolken van het puntentotaal (53.100 punten) gingen we aankleden en naar huis nog voordat de ploegen klaar waren.
 
Eenmaal thuis bleek dat de meiden ook op de ranglijst het boven verwachting goed hadden gedaan! Iris had gezegd dat haar uitgangspunt 'niet laatste' was, wat mij erg goed in de oren klonk om in ieder geval teleurstelling te voorkomen. Maar dat zij 11e zouden worden van de 22 ploegen had niemand verwacht!!!!
 
Meiden, ik ben ontzettend trots op jullie, en hoop dat jullie deze inzet en focus vast houden voor de rest van dit seizoen en natuurlijk ook na de zomervakantie in het volgende seizoen!
 
Groetjes van Daphne

Onze Sponsors

Home