cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

Over Swim en Fun

senf 250419a

Swim en Fun is een veelzijdige afdeling waar op ieder niveau gezwommen kan worden. Swim en fun bestaat uit 3 onderdelen namelijk de onder 12, 12+ en buitenselectie. Het plezier staat centraal binnen de afdeling.

Ons doel is niet om een kind met een zwemdiploma naar huis te sturen, maar de zwemsport voor het kind zo leuk mogelijk te maken en hier is het behalen van een diploma een onderdeel van. Doorstromen kan binnen een specifieke afdeling zoals wedstrijdzwemmen, waterpolo of synchroonzwemmen.

De onder 12 groep is verder verdeeld in 3 of 4 groepen waar elke groep trainen om aan het einde van het seizoen een DAW unieke diploma te halen (de Waterrat, de Otter, de Dolfijn, enz.). Elke diploma heeft zijn eigen criteria waaraan de zwemmer/ster aan moeten voldoen. Deze diploma’s komen erover met de B, C en reddend zwemmen diploma’s van de KNZB. Voor meer informatie, kijk onder diploma’s.

Er wordt gewerkt met een doorlopend lesprogramma waarbij kinderen wekelijks kunnen instromen. Een kind moet minimaal een A-diploma of een Super Spetters diploma bezitten om in aanmerking te komen voor Swim & Fun. Er wordt gezwommen in het 50 meterbad in de Hoornse Vaart. Er mogen 4 proeflessen gezwommen worden voordat je besluit lid te worden. Proeflessen vinden plaats op maandag en- of donderdag. Wil je eens bij ons komen kijken, vul het proeflesformulier in (te vinden op de homepagina van onze website).

Wanneer je zwemmen ontzettend leuk vindt maar geen waterpolo, synchroonzwemmen of wedstrijdzwemmen wilt doen, is het binnen de afdeling Swim en Fun mogelijk om je conditie op peil te houden en je techniek te blijven verbeteren. In deze trainingen wordt de zwemtechniek van alle zwemslagen aangeboden en er wordt regelmatig geoefend op waterpolo en synchroon techniek. Wanneer je alle diploma’s hebt behaald en nog geen keuze hebt gemaakt voor een specifieke afdeling maar wel wil blijven zwemmen, is dit een goed alternatief.

De groep kinderen bestaat uit alle leeftijden, vaak vanaf 11 of 12 jaar tot jonge volwassenen. Er wordt getraind in het 50 meterbad van de Hoornse Vaart op de volgende tijden:

Maandag    17:30 - 18:30
Donderdag 18:00 - 19:00

Wil je graag een keertje komen meezwemmen? Graag melden via de online proefles aanvraagformulier.

De contributie voor de verschillende onderdelen van Swim en fun zijn hetzelfde, ongeacht hoeveel dagen je zwemt.

Voor de bedragen zie de contributie pagina 

Voor de zwemmers die iets meer dan aan hun conditie en techniek willen werken maar geen wedstrijdzwemmen willen doen is er een mogelijkheid om een extra training te volgen op een zaterdagochtend. Deze groep doet mee aan enkele wedstrijden per jaar. Deze groep heet de buitenselectie en valt onder Swim & Fun en wedstrijdzwemmen.

Voor de contributie van deze groep, zie de contributie pagina.

We hopen je gauw te zien! De Trainersstaf

Proefles, aanmelding en opzegging lidmaatschap bij Swim en Fun

 

Proefles

Bij DAW kun je 4 proeflessen gratis meezwemmen voordat je besluit om lid te worden. Wil je een keer mee zwemmen schrijf je dan snel in via https://daw.nl/proefles-aanvragen en je wordt zo snel mogelijk uitgenodigd voor een proefles.

Tijdens een van de proeflessen zal een van de trainers van Swim en Fun een kennismakingsgesprek komen voeren.

Aanmelden

Wil je na  4 proeflessen lid worden dan word je verzocht om het inschrijfformulier in te vullen via https://daw.nl/lid-worden-2.

Opzeggen

Het afmelden van een lid dient plaats te vinden via https://daw.nl/uitstroom-leden. Opzegging kan volgens onze voorwaarden alleen per einde van het seizoen, 30 juni.

Onder 12

De onder 12 groep is verder verdeeld in 3 of 4 groepen, elke groep traint om aan het einde van het seizoen een unieke DAW diploma te halen (de Waterrat, de Otter, de Dolfijn, enz.). Elke diploma heeft zijn eigen criteria waaraan de zwemmer/ster aan moeten voldoen. Deze diploma’s komen overeen met de B & C. Voor meer informatie, kijk onder diploma’s.

Er wordt gewerkt met een doorlopend lesprogramma waarbij kinderen wekelijks kunnen instromen. Een kind moet minimaal een A-diploma of een Super Spetters diploma bezitten om in aanmerking te komen voor Swim & Fun. Er wordt gezwommen in het 50 meterbad van de Hoornse Vaart. Er mogen 4 proeflessen gezwommen worden voordat je besluit lid te worden. Proeflessen vinden plaats op maandag en- of donderdag. Wil je eens bij ons komen kijken, vul het proeflesformulier in (te vinden op de homepagina van onze website).

 

Training day for the European School Members

For our members, under 12, that are unable to attend the lesson on Monday due to a conflict in school times, we have a special lesson on Tuesdays at 17:45 in the 50m swimming pool. This lesson is given in English and is intended only for those members that attend the European school. Admission to this lesson is decided by the co-ordinators of Swim and Fun. At this moment we have a maximum limit of 10 children in this group. This is very diverse lesson due to the various ages and capabilities of the swimmers. To register for this lesson, please contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Conditiezwemmen

Wanneer je zwemmen ontzettend leuk vindt maar geen waterpolo, synchroonzwemmen of wedstrijdzwemmen wilt doen, is het binnen de afdeling Swim en Fun mogelijk om je conditie op peil te houden en je techniek te blijven verbeteren. In deze trainingen wordt de zwemtechniek van alle zwemslagen aangeboden en er wordt regelmatig geoefend op waterpolo en synchroon techniek. Wanneer je alle diploma’s hebt behaald en nog geen keuze hebt gemaakt voor een specifieke afdeling maar wel wil blijven zwemmen, is dit een goed alternatief.

De kosten voor het conditiezwemmen vind u op de contributie pagina en zijn op basis van een heel seizoen, ongeacht hoeveel keer er gezwommen wordt. De groep kinderen bestaat uit alle leeftijden, vaak vanaf 11 of 12 jaar tot jonge volwassenen. Er wordt getraind in het 50 meterbad van de Hoornse Vaart op de volgende tijden:

Maandag    17:30 - 18:30
Donderdag 18:00 - 19:00

Er kunnen 4 proeflessen gezwommen worden voordat je besluit om lid te worden. Wil je graag een keertje komen meezwemmen? Graag melden via de online proefles aanvraagformulier.

We hopen je gauw te zien!

Conditiezwemmen voor kinderen tot 18 jaar.

Swim en Fun Trainingstijden

Swim en Fun Nieuws

UItnodiging S&F activiteit

Beste zwemmers, Normaal duiken we het diepe in maar dit keer gaan we op avontuur. Wil je weten wat we gaan doen? Obstacle Run in combinatie met uitdagende teambuilding spellen JE HEBT NOG...

Lees verder...

DAW zoekt extra trainers voor afdeling S…

Bij afdeling Swim en Fun, zijn we op zoek naar nieuwe trainers Swim en Fun (S&F) is de “kweekvijver” van De Alkmaarse  Waterratten, hier zwemmen kinderen die minimaal het diploma A...

Lees verder...

Over Kleding

De clubkleding is te bestelllen via SMP, de website voor het bestellen van DAW-kleding bij SMP is nog niet gereed. Voor het kopen en passen van kleding kun je een afspraak maken of tijdens de openingstijden langsgaan bij SMP in Heerhugowaard: klik hier

 

Swim en Fun Contacts

Valanee Moodley

Coordinator & Trainster
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Robin Wessels

Trainer in opleiding

Danique Wittenbernds

Trainster in opleiding

Caitlyn Zonneveld

Trainster in opleiding

Babette Fenijn

Assistent Trainster

Onze Sponsors

Home