cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

Geslaagd trainingsweekend DAW masters in Oosterhout!

Afgelopen weekend stond het jaarlijkse trainingsweekend op het programma voor de DAW masters. Nog nooit reisden er zo een grote groep af. Dit keer was er gekozen voor het nieuwe zwembad in Oosterhout en een leuks huisje op 5 minuten rijden.

Een groot gedeelte van de groep starte vrijdag middag met de eerste 2 uurs training met hierin meteen een pittig prikkel. Daarna terug naar het huisje waar Cobie alweer een heerlijke maaltijd had gekookt. In de avond sloot ook de rest van de groep aan. Er werd nog een spelletje gedaan en een drankje gedronken en gebruik gemaakt van de sauna die in het huisje zat. Optijd zocht iedereen zijn bed op. De volgende ochtend stond er wederom een 2 uurs training op het programma. Met de beroemde beruchte 6X100 met flippers/ zoomers. Iederreen deed zijn uiterste best en wist goede tijden neer te zetten. Na de training weer terug naar het huisje om uit te rusten, te eten en weer in de sauna te gaan. 's Middags was het tijd voor de 2e training van de dag. Hierin kon er gekozen worden uit een duur of een sprint programma zodat iedereen zich specifiek kan voorbereiden op de onmk.
Na een iets langere nacht zat iedereen weer om 7.15 aan het ontbijt. De spiertjes begonnen inmiddels wel wat te protesteren bij de meeste zwemmers. De laatste 2 uurs training van het weekend bestond uit heel veel benen maximaal aan de kant. Dat was dus weer flink afzien. Maar iedereen wist de training weer goed te volbrengen. Slechts een paar uurtjes later doken de zwemmers voor de laatste keer het Oosterhoutse zwemwater in voor nog 1,5 uur trainen. Een ontspannen training meet wat start techniek wat gefilmt werd door Kars. Na een heerlijk warme douche (die willen we in Alkmaar ook wel!) was het tijd om afscheid te nemen en weer opweg te gaan naar huis.
Het hele weekend ontbrak het de zwemmers aan niets. Cobie en Carmen zorgde ervoor dat het de zwemmers in het huisje aan niks ontbrak en Kees wist iedereen door de zware trainingen te slepen. Kars die de schema's had geschreven stond ook regelmatig aan de badrand voor de nodige aanwijzingen en aanmoedigingen.
Het was weer een geslaagd weekend waar de zwemmers zichzelf weer flink zijn tegengekomen en stappen hebben kunnen maken. Op naar een succesvol ONMK in Zwolle!

masters trainingsweekend

25 jan 2020 20:21

Het was weer vroeg dag in Goudriaan waar de masters een gezellige boederij hebben. De lange afstandzwemmers [ ... ]

MastersLees meer...

Onze Sponsors

Home