cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

DAW Nieuwsarchief

2021

Welkom bij ons nieuwsarchief met een totaal van 11 artikelen onderverdeeld in maanden en jaren
DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Corona update | 19 december | Alleen SuperSpetters mag nog

Beste leden, Zoals je in de persconferentie hebt kunnen horen, zijn de zwembaden per zondag 19 december dicht voor alle zwem activiteiten, behalve voor het leszwemmen. Voor DAW betekent dit dat Super... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

CORONA UPDATE | 28 november | Sportcomplexen gesloten vanaf 17.00 uur

Beste DAW-ers, Corona is nog altijd niet onder controle. Dat betekent helaas dat er weer een aantal maatregelen nodig zijn, die zondag 28 november in gaan. Alle bestaande maatregelen blijven bestaan,... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Aangepaste trainingstijden 29 november t/m 19 december 2021

Met ingang van zondag 28 november tot en met zondag 19 december mogen alle sportaccomodaties open van 05:00-17:00 uur. Omdat veel van onze normale trainigsuren buiten deze tijden zijn, hebben we in ov... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Corona update | Nieuwe regels per zaterdag 13 november 18:00 uur

Beste DAW-er, Zoals je in de media en talkshows hebt kunnen horen, gelden er per zaterdag 13 november 18:00 uur weer meer maatregelen om de corona pandemie te beteugelen. Hieronder een same... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Corona update | regels per 6 november 2021

Beste DAW-er, Na een lange periode waarin sportbeoefening niet of nauwelijks mogelijk was, is dit nu weer toegestaan. Er gelden nog enkele maatregelen. Zo is een coronatoegangsbewijs binnen verplicht... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Uitnodiging DAW Algemene Ledenvergadering | 26 okt 2021

  Datum: 26 oktober 2021 Tijd: 20.00 uur (vergadering open vanaf 19.30 uur) Locatie:  In het clubhuis en online   Beste leden,In oktober komen we g lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Protocol gebruik clubhuis DAW vanaf 25-9-2021

Vanaf 25 september as. kan er weer meer in Nederland. De 1.5 meterregel wordt losgelaten. Echter om de verspreiding van het virus verder te beperken en de zorg toegankelijk te houden, zijn wel ee... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Toegang & verlaten bad weer via de hal/kassa/tourniquets

Hierbij een bericht voor alle DAW-ers: toegang tot het bad en bij vertrek gebruiken we weer de tourniquets bij de kassa. De tijdelijke toegang en vertrek via de schuifpui en buitenterrein van de Hoorn... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

CORONA UPDATE 26 JUNI | HET WORDT STEEDS LEUKER!

Beste leden en overige betrokkenen, Op zaterdag 26 juni zijn er weer verruimingen van kracht met betrekking tot de Corona maatregelen. Hieronder de samenvatting van wat dit betekent voor de leden. Ee... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Corona update 3 juni | we mogen weer iets meer

Beste DAW’er, We kunnen net 2 weken weer in ons eigen bad sporten en weer mogen we iets meer en worden de maatregelen iets verruimd! Deze verruiming gaat in op zaterdag 5 juni. In de media hebben... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Corona update 19 mei | Start trainingen in de Hoornse Vaart

Beste DAW-er, Zoals je in de media hebt kunnen vernemen, mogen de binnenzwembaden weer open! Ook wij als DAW mogen weer binnen trainen. Vandaag is het "definitieve" Protocol Verantwoord zwemmen&... lees meer..

Resultaten 1 - 11 van 11

Onze Sponsors

Home