cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

DAW Nieuwsarchief

Mei 2019

Welkom bij ons nieuwsarchief met een totaal van 11 artikelen onderverdeeld in maanden en jaren
Wedstrijdzwemmen
Valanee Moodley

Regiokampioenschappen - 25 & 26-05-2019

Verslag en uitslag - deel 3 & 4 regiokampioenschappen, Amersfoort De 3e dag van de regiokampioenschappen is vandaag begonnen. Er zijn weer super goede tijden,pr’s en zelfs limieten behaald. ... lees meer..

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Age I-duet DAW zwemt op interregio uitvoeringen

Zaterdag 25 mei deden twee Age I-zwemsters mee aan de interregio Age I uitvoeringen. Danique en Marit zwommen hun duet op muziek van High School Musical en werden daarbij 10e met 49,5000 punten. ... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Werkzaamheden entresolvloer 50 meter bad - vanaf 17 juni 2019

De vloer op het entresol in oms 50m bad wordt vervangen. De stoffeerder verwacht  17 juni te beginnen. Wij verwachten dat het entresol minimaal een week, maximaal twee weken niet toegankeli... lees meer..

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Interregio Age II uitvoeringen goede oefening voor Synchrobeat

Zaterdag 11 mei was de interregio uitvoeringen voor Age II. De Age II-ploeg van DAW bestond uit de volgende zwemsters: Giorgia, Ninon, Ailani, Anna, Kiana en Louise. Giorgia zwom daarnaast e... lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Valanee Moodley

Regiokampioenschappen - 18 & 19-05-2019

Dag 1 & 2 van de Regio Kampioenschappen - Verslag en Uitslag Dag 1: Er is vandaag lekker gezwommen op de eerste dag van de regio kampioenschappen. Er zijn in totaal 10 medailles behaald door:Djan... lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Valanee Moodley

Wedstrijdzwemmen
Valanee Moodley

DAW Limietwedstrijd verslag en uitslag

Geschreven door Joppe van Beek op zaterdag, 12 mei 2019. Vandaag was het dan weer zover. Een limietwedstrijd in eigen bad. Een wedstrijd met verschillende emoties. De ene erg blij met het behalen v... lees meer..

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Gouden en zilveren medaille voor DAW op Synchro Cup 2019

Op 3, 4 en 5 mei 2019 deden enkele zwemsters van DAW mee aan de Synchro Cup 2019 in Luxemburg. Giorgia zwom haar solo in de categorie Age II, Anna en Ninon zwommen hun duet in Age II, de Age II-ploeg,... lees meer..

Masters
Alex Damen

Onmk LB dag 3 een lange zit met mooie resultaten

Ochtend: De 3e dag van het onmk in Amersfoort begon voor de mannen met de 800 vrij. Aan de start Alex en Pieter. Alex zwom met een mooi pr van 10.20 naar het zilver op de opgeschoonde 40+ lijst lees meer..

Masters
Alex Damen

ONMK lange baan Amersfoort dag 2

Ochtend Vanochtend was het alweer vroeg dag. Om 8 uur was het weer inzwemmen voor dag 2. De ochtend begon met de 400 vrij. De dames mochten net als gisteren als eerste het water in. Petra opende de d... lees meer..

Masters
Alex Damen

ONMK lange baan Amersfoort dag 1

Op de eerste dag van het onmk was het traditiegetrouw de dag voor de bikkels van de lange adem. De 1500 vrij. Maar liefst 6 daw’ers verschenen er aan de start en allemaal gingen ze naar huis met een m... lees meer..

Resultaten 1 - 11 van 11

Onze Sponsors

Home