cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification online

DAW Nieuwsarchief

Februari 2019

Welkom bij ons nieuwsarchief met een totaal van 7 artikelen onderverdeeld in maanden en jaren
Wedstrijdzwemmen
Valanee Moodley

ICG - Pannenkoek ochtend

Hallo zwemtoppers, Van 8-14 juli 2019 zijn vier van onze ju­nioren meiden, samen met coach Melissa, geselecteerd om uit te komen voor Team Alkmaar tijdens de In­ternationale Children Games in Rusland... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Uitstel uitwisseling met Bath Dolphin

Beste ouder, zwemmer of zwemster, Helaas moeten wij u mededelen dat de uitwisseling met onze vrienden van de Bath Dolphin Swimming Club dit jaar niet door kan gaan!Door een mismatch in aangeboden... lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Lars van der Velden

DAW ZWEMT DIK ONDER HUN INSCHRIJFTIJD

Afgelopen zondag heeft de zwemafdeling van DAW de 3e ronde van de Nationale zwemcompetitie gezwommen in Hoofddorp. Dit deden zij verdienstelijk door dik onder hun inschrijftijd te zwemmen. Helaas zakt... lees meer..

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Extra limietwedstrijd synchroonzwemmen in Zoetermeer

Zaterdag 9 februari deden Jaimy en Danique mee aan een extra limietwedstrijd in Zoetermeer.Danique heeft hier haar limiet gehaald met 46.5788 punten, en Jaimy heeft haar Age II-diploma en een limiet g... lees meer..

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Limietwedstrijd synchroonzwemmen Age I t/m senioren in Amersfoort

Zaterdag 2 februari vond in Amersfoort de limietwedstrijd Age I t/m senioren plaats. Van DAW zwommen in de Age I Marit, Neo en Danique. In de Age II zwommen Giorgia, Sarah Lou, Anna, Ninon, Helena, Na... lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Valanee Moodley

2019-05-11 Limietwedstrijd DAW (50m)

DAW wedstrijdzwemmen heeft het genoegen om u/uw vereniging uit te nodigen voor onze limietwedstrijd 50m (vanaf junioren 1) op zaterdag 11 mei 2019. Bijgesloten vindt u de bepaling en het programma voo... lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Valanee Moodley

2019-02-24 Limietwedstrijd DAW (50m) lange afstanden (2)

Op zondag, 24 februari, heeft DAW het genoegen om u/uw vereniging uit te nodigen voor onze limietwedstrijd lange afstanden 50m (vanaf junioren 1). Zie bijgesloten voor de programma en bepaling.... lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7

Onze Sponsors

Home