cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

DAW Nieuwsarchief

Mei 2018

Welkom bij ons nieuwsarchief met een totaal van 13 artikelen onderverdeeld in maanden en jaren
Wedstrijdzwemmen
Edwin de Bruijn

Seizoensafsluiting zwemmen

Beste DAW’ers en ouders/verzorgers, Het seizoen zit er bijna op voor iedereen, de zomervakantie komt er weer en het nieuwe seizoen is alweer inzicht. Maar voordat we naar volgend seizoen kijken, will... lees meer..

DAW Nieuws
Edwin de Bruijn

Uitslag Loterij Jeugdwaterpolo

Afgelopen week hebben we met de sponsorcommissie trainingsstage Montenegro een succesvolle loterij gehouden. We hadden meerder toppers van prijzen, zoals een gesigneerd shirt van AZ, een bluetoo... lees meer..

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Zeer succesvolle interregio Age I/combo in Maastricht

Verslag interregio Age I uitvoeringen (tekst: Petra) Zaterdag 26 mei stond de Interregio Uitvoeringen voor de leeftijdscategorie Age I (meisjes tot en met 12 jaar) op de kalender. Omdat het helemaal ... lees meer..

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Interregio Age II uitvoeringen goede generale repetitie voor Synchrobeat

Zaterdag 12 mei hebben de Age II-synchroonzwemsters van DAW meegedaan aan de interregio Age II uitvoeringen in Raalte. Giorgia zwom een solo en samen met Eva een duet, en met de groep deden ook Noëmi,... lees meer..

DAW Nieuws
Edwin de Bruijn

Jubileum bier wordt gebrouwen!

Afgelopen zaterdag 19 mei is het jubileumbier gebrouwen!   Andrea, Maurits en Adrienne waren op 19 mei aanwezig bij brouwerij de Vis voor het brouwen van het jubileumbier. We begonnen met het ... lees meer..

DAW Nieuws
Edwin de Bruijn

Bestel het DAW Jubileum boek!

Klik hier om te bestellen  ... lees meer..

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Eva en Giorgia vertegenwoordigen DAW op Synchro Cup in Luxemburg

Op vrijdag 4 mei om 08:30 uur vertrokken Giorgia, Eva, hun ouders, Steffi en ik (Bibi) richting Luxemburg voor de 27 SL Synchro Cup 2018!Met gezellige tussenstopjes in Nederland en België kwamen we om... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

DAW en Decathlon werken samen

DAW stelt er belang in om een duurzame samenwerking aan te gaan. DAW heeft de visie dat een verenging alleen succesvol kan zijn met naast een goed sportaanbod, ook de samenwerking met het bedrijfsleve... lees meer..

Masters
Alex Damen

ONMK LB dag 3: Bevrijdingsdag levert een stortvloed aan medailles op

Dag 3 van de onmk begon vandaag met de 800 vrij voor de dames. Dezelfde dames die de 1500m zwommen verschenen ook op de 800 aan de start. Petra mocht als eerste het water in. Ze zwom bijna gelijk aan ... lees meer..

Masters
Alex Damen

ONMK LB dag 2: Nederlands master record voor Laura en veel gouden medailles

Op dag 2 van de ONMK lange baan was het alweer vroeg dag. De ochtend begon met de 400 vrij. Hierop gingen Alex en Maaike van start. Als eerst gingen de heren te water. Alex wilde graag een vervolg gev... lees meer..

Masters
Alex Damen

ONMK LB dag 1: 100% scoren voor DAW op eerste dag van het ONMK LB

  Op de eerste dag van de Open Nederlandse kampioenschappen op de lange baan kwamen er gelijk 4 DAW’ers in actie. De donderdag staat zoals altijd in het teken van de 1500 vrij. Alex, Petra, Ag lees meer..

Masters
Alex Damen

DAW van start bij ONMK lange baan in de Hofstad

In het bevrijdingsweekend van 2 t/m 5 mei verschijnen er 14 zwemmers en zwemsters van DAW aan de start voor de open Nederlandse kampioenschappen masters. Na een aantal jaren het lange baan toernooi af... lees meer..

DAW Nieuws
Edwin de Bruijn

Bitjes bestellen bij tandheelkundig centrum Bergen

DAW organiseert een jeugd waterpolo toernooi op 2 juni a.s. Tijdens dit sportieve evenement zullen jeugd teams tegen elkaar spelen om er een fantastisch toernooi van te maken. Na het toernooi zullen... lees meer..

Resultaten 1 - 13 van 13

Onze Sponsors

Home