cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

DAW Nieuwsarchief

April 2018

Welkom bij ons nieuwsarchief met een totaal van 5 artikelen onderverdeeld in maanden en jaren
Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Limietwedstrijd Age I t/m senioren in Hoofddorp

Zaterdag 21 april deden de synchroonzwemsters van DAW mee aan de limietwedstrijd in Hoofddorp. In de categorie Age I zwommen Louise, Sarah Lou, Kiana, Jaimy, Jori, Neo, Natasha, en Marit. In de catego... lees meer..

DAW Nieuws
Daphne Schouten

Help jij DAW besturen?

Het bestuur van DAW is op zoek naar versterking! Op dit moment bestaat het bestuur uit de voorzitter Max Delissen, de vice-voorzitter Hans Schoenmakers, de penningmeester Patrick Wijdenes, en algemeen... lees meer..

DAW Nieuws
Edwin de Bruijn

Badwater en Bier

Badwater en bier heeft meer met elkaar gemeen dan je denkt. Bier wordt gemaakt van (bad)water en toevallig is de badwatermevrouw een speciaalbierliefhebber. Zodoende ontstond het idee om voor het jubi... lees meer..

Waterpolo
Edwin de Bruijn

Clinic waterpolo voor bedrijven

Clinic waterpolo voor bedrijven Dit jaar bestaan De Alkmaarse Waterratten (DAW) 100 jaar en dat wordt gevierd! Onze vaste trainingsactiviteiten krijgen een speciaal tintje. De pupillen trainen di lees meer..

Masters
Alex Damen

DAW masters organiseert succesvolle 8e ronde ZMC in Alkmaar

Op één van de eerste mooie dagen van het jaar stond de 8e ronde van het Zuiderzee master circuit op het programma. Dit keer lag de organisatie in handen van DAW. Een wedstrijd lekker om de hoek. Er st... lees meer..

Resultaten 1 - 5 van 5

Onze Sponsors

Home