cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

DAW Nieuwsarchief

Oktober 2017

Welkom bij ons nieuwsarchief met een totaal van 10 artikelen onderverdeeld in maanden en jaren
DAW Nieuws
Liza de Bruijn

Volunteer of the Year-Award voor Edwin de Bruijn en Adrienne Vermooten

Woensdag 18 oktober tijdens de ALV ontvingen Adrienne Vermooten en Edwin de Bruijn de Volunteer of the Year-Award uit handen van Max Delissen. De Volunteer of the Year-Award wordt uitgereikt aan vrijw... lees meer..

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Net geen NK-duetlimiet voor synchrosenioren

Zaterdag 14 oktober deden Steffi Schijf en Liza de Bruijn namens de synchroonzwemsters van DAW mee aan de interregio senioren in Zoetermeer. Ze gingen proberen om een duetlimiet te halen voor de NK in... lees meer..

Swim en Fun

Trainer Swim en Fun Cor Bestevaar in het zonnetje

Trainer Cor Bestevaar is al heel lang Swim en Fun trainer. Laatst werd hij in het zonnetje gezet. Hij wil iedereen bedanken daarvoor: "Op 3 augustus jl. kreeg ik mijn 2e “nieuwe knie”. En op 2 oktober... lees meer..

Wedstrijdzwemmen

twee zwemwedstrijden 8 oktober

Het was weer een drukke zwemzondag op 8 oktober, DAW was vertegenwoordigd op 2 verschillende locaties. In Purmerend was er een regiowedstrijd voor de swimkick – minioren en wat een geweldige dag hebb... lees meer..

Waterpolo
Marlies Grent

23sept17: DAW Dames 1 - De Gouwe2 4-6

De kop is er vanaf. Zaterdagavond werd de eerste wedstrijd van het seizoen 2017-2018 gespeeld.Het werd een wedstrijd met een naar staartje voor de DAW-coach. Aanvankelijk deden de ploegen niet vo... lees meer..

Waterpolo
Marlies Grent

30sept17: De Ham zc - DAW Dames 1 18-2

Dat er niet gewonnen zou worden wisten de dames al voordat zij zaterdagavond naar Wormerveer vertrokken. De tegenstander, die een paar jaar niet mag promoveren wegens het zich terugtrekken uit de ered... lees meer..

Waterpolo
Marlies Grent

30sep17: Flevo - DAW Heren 1 - 12-17

DAW wint ruim van FlevoZaterdagavond had DAW zijn eerste uitwedstrijd van het seizoen in Nijkerk tegen Flevo 1. DAS startte heel goed. Flevo werd onder de voet gelopen in de eerste periode. Mede dankz... lees meer..

Waterpolo
Marlies Grent

23sep17: DAW Heren 1 - KZC Beverwijk 16-4

Goede start DAWDAW begon zaterdag avond de nieuwe competitie met een thuiswedstrijd tegen KZC uit Beverwijk.De wedstrijd begon zoals de krachtverhouding de laatste jaren normaal is, gelijk o... lees meer..

Superspetters
Edwin de Bruijn

Super spetters hebben hun Diploma gehaald

De Eerste groep SuperSpetters bij DAW is geslaagd. Het is zaterdagochtend, de sfeer is enigszins gespannen maar al snel wordt er met veel plezier afgezwommen door onze eerste 6 SuperSpetters.Ouders, ... lees meer..

DAW Nieuws

Wintertijd Challenge

Na het daverende succes van vorig jaar – mede dankzij de enthousiaste zwemmers van DAW – organiseert het zwembad De Hoornse Vaart ook dit jaar een ‘Wintertijd Challenge’ voor stichting ‘Spieren voor S... lees meer..

Resultaten 1 - 10 van 10

Onze Sponsors

Home