cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

DAW Nieuwsarchief

Februari 2017

Welkom bij ons nieuwsarchief met een totaal van 8 artikelen onderverdeeld in maanden en jaren
Waterpolo
Marlies Grent

Waterpolo Heren 1: 18feb17 De Rijn-DAW 12 - 7

Slechte reeks DAW houdt aanDAW is er zaterdagavond niet in geslaagd de reeks met slechte wedstrijden te doorbreken. De uitwedstrijd in Wageningen tegen de Rijn begon nog goed voor de Alkmaarders. Een ... lees meer..

Waterpolo
Marlies Grent

Waterpolo Heren 1 - 11feb17: DAW-Flevo 10-13

Wederom slechte avond DAWZaterdagavond bleek DAW voor de derde week op rij niet in staat een thuiswedstrijd te winnen. Tegen Flevo uit Nijkerk stond aansluiting met de bovenste helft van de competitie... lees meer..

Waterpolo
Marlies Grent

Waterpolo dames 1 - 11feb17: DAW – Haerlem2 3 – 8

Zaterdagavond traden de dames vol goede moed aan tegen de reserves van Haerlem. Dit ook omdat de uitwedstrijd een goede was, die met winst werd afgesloten. Met dit gegeven startten ze de eerste h... lees meer..

Waterpolo
Marlies Grent

Waterpolo Heren 1 - 04feb17: DAW-De Futen 7-9

DAW verliest nipt.Zaterdagavond ontvingen de heren van DAW nummer twee uit de competitie de Futen uit Amstelveen. DAW begon sterk aan de wedstrijd, dankzij doelpunten van Jeroen Fennema en Daan Happe ... lees meer..

Waterpolo
Marlies Grent

Waterpolo Heren 1 28jan17: DAW-KZC

DAW verliestZaterdagavond heeft DAW haar de eerste wedstrijd van 2017 verloren. Tegen het lager geplaatste KZC uit Beverwijk moesten de Alkmaarders antwoord schulding blijven op het fysieke spel van d... lees meer..

Waterpolo
Marlies Grent

Waterpolo Dames 1 28jan17: DAW – De Gouwe2 2-6

De wedstrijd van zaterdagavond was weer eentje in het rijtje van een tegenstander met de betere schutter. Tot en met het 2e partje was er nog zicht op een goed resultaat, ware het niet dat D... lees meer..

Waterpolo
Marlies Grent

Waterpolo Dames 1 21jan17: Donk 3 – DAW 11 – 3

De dames van DAW vertrokken zaterdag met slechts één wisselspeelster naar Gouda. De opdracht was daarom ook duidelijk: safe spelen geen risico op het middenveld want er is alti... lees meer..

Waterpolo
Marlies Grent

Waterpolo Heren 1 21jan17: Houtrib-DAW 11-14

DAW wint weer!Zaterdagavond 21 januari jl. wist DAW ook de tweede wedstrijd van 2017 te winnen. De uitwedstrijd in Lelystad tegen de Houtrib werd met 11-14 gewonnen door de Alkmaarders. Ondanks dat DA... lees meer..

Resultaten 1 - 8 van 8

Onze Sponsors

Home