cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

Nieuws DAW

Corona & Veilig sporten bij DAW | actuele versies
Published: juli 01, 2020 Category: DAW Nieuws
Op 1 juli zijn de mogelijkheden voor sporten en zwemmen verruimt. Wij als DAW volgen hierin de regels van RIVM, de KNZB en AlkmaarSport. Op de site van de Hoornse Vaart staan alle algemene regels. AlkmaarSport heeft er voor gekozen om in ieder geval tot 16 augustus op “dubbele banen” te blijven zwemmen.Conform het “Protocol verantwoord zwemmen versie 2.1” en na goedkeuring van zowel de Gemeente...
Waarom de jeugdcommissie?
Published: juni 04, 2020 Category: DAW Nieuws
We zitten allemaal bij de jeugdcommissie voor een reden, maar waarom zou jij ons team volgend jaar sterker willen maken? BrennaIk zit sinds 2016 in de Jeugdcommissie, toen ik gevraagd werd door een teamgenootje of ik het leuk zou vinden om een keer te komen kijken bij een vergadering. Gelijk bij de eerste vergadering merkte ik al dat ik het heel leuk vond; de sfeer was goed, leuke mensen en...

Waarom de jeugdcommissie?

We zitten allemaal bij de jeugdcommissie voor een reden, maar waarom zou jij ons team volgend jaar sterker willen maken?

Brenna
Ik zit sinds 2016 in de Jeugdcommissie, toen ik gevraagd werd door een teamgenootje of ik het leuk zou vinden om een keer te komen kijken bij een vergadering. Gelijk bij de eerste vergadering merkte ik al dat ik het heel leuk vond; de sfeer was goed, leuke mensen en veel leuke activiteiten om te organiseren. Sindsdien, hebben we inderdaad heel veel leuke dingen georganiseerd, voor de jongere kinderen en oudere kinderen van DAW. Het is altijd leuk om te zien hoe de kinderen zich vermaken op de activiteiten die wij verzinnen! Daarnaast is het ook een pluspuntje dat de jeugdcommissie erg goed op je CV staat! :) 

Benne
Ik ben bij de jeugdcommissie gegaan omdat ik het leuk vind om dingen te organiseren waar vooral kleine kinderen blij van worden. Denk aan sinterklaas knutselen of paaseieren verven. Daarnaast hebben mijn zussen het beide een aantal jaar gedaan. Ik was toen ik met jeugdcommissie begon, gevraagd door Marleen en Tessa om mee te doen. Door evenementen te organiseren heb ik ook nog mensen van de andere takken van DAW leren kennen. Ik waterpolo zelf dus ik kende bijna niemand van wedstrijd- of synchroonzwemmen. 

Luc
Ik zit nu een jaar of 2 bij de jeugdcommissie. In eerst instantie dacht ik erover om bij de jeugdcommissie te gaan omdat het goed op je cv staat. Echter na een keer gekeken te hebben bij een vergadering vond ik het ook gezellig en leek het me ook leuk om activiteiten te organiseren voor de jongste leden en voor de jongeren van mijn eigen leeftijd om zo meer interactie te krijgen tussen de afdelingen. Ik heb ondertussen al veel vaardigheden geleerd, van de jeugdcommissie, die ook in het dagelijks leven handig en nuttig zijn.

Iris
Toen ik veertien was vroeg een zwemmer of ik een keertje bij een vergadering wilde zijn, omdat ze zei dat het goed op m’n CV zou staan en vooral heel gezellig was besloot ik maar een keertje naar een vergadering te komen en het was heel leuk. Vanaf toen zat ik in de commissie en heb ik heel veel geleerd over vooral vergaderingen leiden en evenementen organiseren, wat nu ook heel goed aansluit op mijn opleiding en mij daarom later een voorsprong kan geven met werken. Ik vind het vooral leuk dat iedereen er iets van kan leren dat aansluit op wat zij willen.

Tessa
Ik ging bij de jeugdcommissie om iets te betekenen voor de club op het gebied van de jeugd. Ik zat nog niet eens heel lang bij DAW, maar het leek me daarom ook leuk om andere mensen te kennen en ook van verschillende afdelingen. In de jeugdcommissie zelf heb ik mensen leren kennen van zwemmen en synchroon, van verschillende leeftijden. Ik heb leuke evenementen kunnen organiseren voor de allerkleinsten tot de iets oudere jeugd en heb zo anderen een leuke dag kunnen bezorgen en ook mezelf. daarnaast leer je ook beter te plannen en organiseren en om te gaan met tijdsdruk. Het is dus naast het feit dat het erg gezellig is (o.a. de vergaderingen met thee en koekjes) ook erg leerzaam!

In het kort is de jeugdcommissie een leuke groep jongeren die evenementen organiseren van de jeugd. Je kan er veel van leren, nieuwe mensen leren kennen binnen (en buiten) de club en tot slot staat het ook nog goed op je CV ;). Wil je meer weten over ons of heb je al besloten dat je volgend jaar wil helpen? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

11 juli 2020 13:25

Natuurlijk hadden we het liefste op 25 juli met z’n allen in De Bosbaan gezwommen. De draaiboeken liggen [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...
01 juli 2020 11:48

Op 1 juli zijn de mogelijkheden voor sporten en zwemmen verruimt. Wij als DAW volgen hierin de regels [ ... ]

DAW NieuwsLees meer...
01 juli 2020 12:57

Dinsdag 30 juni zijn bronzen KNZB prestatiemedailles uitgereikt aan onze synchroonzwemsters Eva Schijf [ ... ]

SynchroonzwemmenLees meer...
11 juli 2020 13:25

Natuurlijk hadden we het liefste op 25 juli met z’n allen in De Bosbaan gezwommen. De draaiboeken liggen [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...
01 juli 2020 12:57

Dinsdag 30 juni zijn bronzen KNZB prestatiemedailles uitgereikt aan onze synchroonzwemsters Eva Schijf [ ... ]

SynchroonzwemmenLees meer...
30 apr 2020 11:15

Beste #TopTrainers   Allereerst hopen wij allemaal dat jullie het goed maken in deze rare tijd.   In [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...
20 apr 2020 22:52

Beste selectie zwemmers en ouders van DAW

Via de website heeft de KNZB op woensdag 8 april 2020 laten [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...
10 okt 2019 21:15

Bij afdeling Swim en Fun, zijn we op zoek naar nieuwe trainers

Swim en Fun (S&F) is de “kweekvijver” [ ... ]

Swim en FunLees meer...
03 mrt 2020 09:41

Kramp is vervelend en pijnlijk. Karen Bok schreef er een stukje over omdat zij het ook veel bij haar praktijk [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...
16 feb 2020 22:54

Afgelopen zaterdag speelde de dames van DAW tegen de dames van Aquarijn, wie zou winnen zou voorlopig [ ... ]

Wedstrijdverslagen WaterpoloLees meer...
11 feb 2020 20:31

Op zaterdag 8 februari deden de aanloopmeiden van DAW mee aan de miniregio figuren, die ons ons eigen [ ... ]

SynchroonzwemmenLees meer...
09 feb 2020 10:35

Beste zwemmers, ouders, officials en andere vrijwilligers,

Zoals jullie weten is er voor vandaag onstuimig [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...

Onze Sponsors

Home