cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

Nieuws DAW

We mogen weer (buiten) zwemmen!!! Geef je op 🏊‍♂️🏊🏻‍♀️
Published: maart 28, 2021 Category: DAW Nieuws
Beste leden, het is nu 4 maanden dat wij als vereniging niet mogen trainen. Het Corona virus heerst nog steeds en de mogelijkheden op versoepelingen in de zwembranche zitten er nog niet in.Ondertussen hebben we niet stil gezeten. Het is gelukt om een overeenkomst te sluiten om het buitenzwembad Buitenmeere in Obdam te huren voor de periode van 29 maart t/m 2 mei.Wij mogen als vereniging trainen, in...
Lockdown | Geen trainingen tot 8 maart en nieuws over contributie
Published: februari 23, 2021 Category: DAW Nieuws
Beste DAW-er, Het Corona virus verslaan, dat valt nog niet mee, blijkt. Waar ik een maand geleden nog dacht, in maart mogen we wel weer ons bad in, is dat met de huidige berichten vanuit Nederland en onze omliggende landen nu geruisloos vooruit geschoven. Op dinsdag 23 februari in de persconferentie van ons kabinet hebben we gehoord dat buitensport voor jongeren tot 27 jaar weer mogelijk is, ook...
DAW jubilarissen 2020
Published: november 06, 2020 Category: DAW Nieuws
Normaal maken we de jubilarissen bekend op de Verjaardag van DAW en krijg je een speldje en bos bloemen. Dit jaar doen we alles anders. De verjaardag kon niet doorgaan ivm de Corona pandemie, daarom hebben we de jubilarissen op de ALV van 30 oktober bekend gemaakt. De speldjes worden niet meer gemaakt, daarom hebben we door onze huisstijl ontwerpster Andrea een medaille laten ontwerpen. Deze...
TEAM DAW | Kom je ook helpen?
Published: augustus 26, 2020 Category: DAW Nieuws
TEAM DAW DAW is een ambitieuze vereniging, die jaarlijks veel organiseert. Als vereniging is 10 jaar geleden gekozen voor “een bestuur op afstand”, wat inhoudt dat de bestuursleden niet in de commissies van de afdelingen zitten. De commissies zijn hierdoor zelfstandiger in het uitvoeren voor de werkzaamheden voor hun afdeling, waarbij het bestuur faciliteert. Dit is o.a. georganiseerd middels een...

Waarom de jeugdcommissie?

We zitten allemaal bij de jeugdcommissie voor een reden, maar waarom zou jij ons team volgend jaar sterker willen maken?

Brenna
Ik zit sinds 2016 in de Jeugdcommissie, toen ik gevraagd werd door een teamgenootje of ik het leuk zou vinden om een keer te komen kijken bij een vergadering. Gelijk bij de eerste vergadering merkte ik al dat ik het heel leuk vond; de sfeer was goed, leuke mensen en veel leuke activiteiten om te organiseren. Sindsdien, hebben we inderdaad heel veel leuke dingen georganiseerd, voor de jongere kinderen en oudere kinderen van DAW. Het is altijd leuk om te zien hoe de kinderen zich vermaken op de activiteiten die wij verzinnen! Daarnaast is het ook een pluspuntje dat de jeugdcommissie erg goed op je CV staat! :) 

Benne
Ik ben bij de jeugdcommissie gegaan omdat ik het leuk vind om dingen te organiseren waar vooral kleine kinderen blij van worden. Denk aan sinterklaas knutselen of paaseieren verven. Daarnaast hebben mijn zussen het beide een aantal jaar gedaan. Ik was toen ik met jeugdcommissie begon, gevraagd door Marleen en Tessa om mee te doen. Door evenementen te organiseren heb ik ook nog mensen van de andere takken van DAW leren kennen. Ik waterpolo zelf dus ik kende bijna niemand van wedstrijd- of synchroonzwemmen. 

Luc
Ik zit nu een jaar of 2 bij de jeugdcommissie. In eerst instantie dacht ik erover om bij de jeugdcommissie te gaan omdat het goed op je cv staat. Echter na een keer gekeken te hebben bij een vergadering vond ik het ook gezellig en leek het me ook leuk om activiteiten te organiseren voor de jongste leden en voor de jongeren van mijn eigen leeftijd om zo meer interactie te krijgen tussen de afdelingen. Ik heb ondertussen al veel vaardigheden geleerd, van de jeugdcommissie, die ook in het dagelijks leven handig en nuttig zijn.

Iris
Toen ik veertien was vroeg een zwemmer of ik een keertje bij een vergadering wilde zijn, omdat ze zei dat het goed op m’n CV zou staan en vooral heel gezellig was besloot ik maar een keertje naar een vergadering te komen en het was heel leuk. Vanaf toen zat ik in de commissie en heb ik heel veel geleerd over vooral vergaderingen leiden en evenementen organiseren, wat nu ook heel goed aansluit op mijn opleiding en mij daarom later een voorsprong kan geven met werken. Ik vind het vooral leuk dat iedereen er iets van kan leren dat aansluit op wat zij willen.

Tessa
Ik ging bij de jeugdcommissie om iets te betekenen voor de club op het gebied van de jeugd. Ik zat nog niet eens heel lang bij DAW, maar het leek me daarom ook leuk om andere mensen te kennen en ook van verschillende afdelingen. In de jeugdcommissie zelf heb ik mensen leren kennen van zwemmen en synchroon, van verschillende leeftijden. Ik heb leuke evenementen kunnen organiseren voor de allerkleinsten tot de iets oudere jeugd en heb zo anderen een leuke dag kunnen bezorgen en ook mezelf. daarnaast leer je ook beter te plannen en organiseren en om te gaan met tijdsdruk. Het is dus naast het feit dat het erg gezellig is (o.a. de vergaderingen met thee en koekjes) ook erg leerzaam!

In het kort is de jeugdcommissie een leuke groep jongeren die evenementen organiseren van de jeugd. Je kan er veel van leren, nieuwe mensen leren kennen binnen (en buiten) de club en tot slot staat het ook nog goed op je CV ;). Wil je meer weten over ons of heb je al besloten dat je volgend jaar wil helpen? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

28 mrt 2021 12:38

Beste leden, het is nu 4 maanden dat wij als vereniging niet mogen trainen. Het Corona virus heerst [ ... ]

DAW NieuwsLees meer...
23 feb 2021 19:42

Beste DAW-er,

Het Corona virus verslaan, dat valt nog niet mee, blijkt. Waar ik een maand geleden nog [ ... ]

DAW NieuwsLees meer...
15 feb 2021 14:37

 

 

 

Beste minioren-/junioren-/jeugd-zwemmers,

We hebben elkaar al even niet gezien. [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...
12 mei 2021 12:38

Beste zwemmers,

Normaal duiken we het diepe in maar dit keer gaan we op avontuur. Wil je weten wat we [ ... ]

Swim en FunLees meer...
15 feb 2021 14:37

 

 

 

Beste minioren-/junioren-/jeugd-zwemmers,

We hebben elkaar al even niet gezien. [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...
07 jan 2021 12:20

Helpen jullie Kyra naar de Top?   Kyra Wijnker, zwemster bij de wedstrijdafdeling is genomineers [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...
11 okt 2020 13:55

Dit weekend was het voor de mannen van DAW de eerste wedstrijd van het seizoen dat zou plaatsvinden in [ ... ]

Wedstrijdverslagen WaterpoloLees meer...
10 okt 2020 14:57

Beste waterpoloërs, familie, vrienden en sportliefhebbers,     Dit weekend gaan wij testen [ ... ]

WaterpoloLees meer...
09 okt 2020 19:56

Het was tijd voor de eerste wedstrijd van het seizoen voor de mannen van de herenselectie. Deze wedstrijd [ ... ]

Wedstrijdverslagen WaterpoloLees meer...
09 okt 2020 19:51

Beste zwemmers/ouders/verzorgers en trainers,

Ook dit jaar, ondanks de beperkingen met betrekking tot [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...
06 okt 2020 21:38

Gister (zondag 4/10/2020) was de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen en het was om verschillende [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...
04 okt 2020 11:25

Zaterdag 3 oktober deden de Age I'ers, Age II'ers en junioren van DAW mee aan de limietwedstrijd Age I [ ... ]

SynchroonzwemmenLees meer...
28 sept 2020 22:49

Op 27 september om 09:00 beginnen de Nederlandse Estafette Kampioenschappen in Eindhoven.

Onder begeleiding [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...

Onze Sponsors

Home